Què és USK Sitges?

USK Sitges és un grup d’artistes aficionats que va néixer de la reconeguda pintora local Blanca Benítez en una sortida a l’Hotel Celimar el 22 d’abril de 2022 amb un grup de 14 persones, alumnes i amics seus.

Avui en dia el grup ha crescut i fa sortides cada diumenge, es fa ressò a les xarxes socials i s’ha establert el Blog a través del qual estàs en aquest moment.

USK Sitges és un grup sense ànim de lucre el qual no té cap mena d’ingrés i en el qual cada participant es fa càrrec de les seves despeses.

USK Sitges està en contacte i en constant comunicació amb altres grups d’USK com USK Catalunya

Aquests són els administradors d’USK Sitges:

BLANCA BENÍTEZ i MONTANÉ
(Barcelona 1977)

blanca@usksitges.org
https://www.instagram.com/blancabenitez_art/

ARTISTA, IL·LUSTRADORA, PINTORA…

És una artista Sitgetana que va viure part de la seva infància i adolescència a València, Veneçuela.

En 1995 entra a l’escola d’art de Giovanni Battista Scalabrini dirigida pel Mestre Francesco Santoro, qui es torna el ser mentor.

Més tard compagina els seus estudis d’art amb els d’arquitectura a la universitat Santiago Mariño.

Des de 1998 resideix novament a Sitges.
Ha participat en moltes exposicions, tant col·lectives com individuals, en més de 10 ciutats entre Europa, Amèrica i Àsia.

La seva dedicació en l’àmbit de la il·lustració la posiciona dins del cartellisme, realitza portades de revistes, diaris, programes, etc.
El seu últim treball, “La Tecla i el Casinet de Dalt” la situen també dins de la il·lustració infantil.


Des de 2007 compagina els seus treballs de taller amb la docència, impartint classes a l’àrea de dibuix i pintura entre Sitges i Sant Pere de Ribes.

Trini Guiu

trini@usksitges.org
https://www.instagram.com/tarini_8/

Responsable de didàctica i organització. Mà dreta de la Blanca Benítez en l’organització d’esdeveniments i sortides del grup.

Jaume Andreu

jaume@usksitges.org
https://www.instagram.com/jauandphoto/

Informàtic i fotògraf, cap de comunicacions d’USK Sitges i projecte de pintor d’aquarel·la aficionat, i addicte a les sortides del diumenge.