Urban Sketchers Sitges, entrevista a Radio Maricel

No cal res més que una llibreta i un llapis malgrat que les tècniques després poden ser variades. El moviment Urban Sketcher a Sitges va arribar el 2022 de mà de Blanca Benítez però ha anat creixent i continua fent-ho. Cada diumenge al matí queden en algun punt de Sitges on dibuixen en directe durant dues hores, una tasca gairebé terapèutica que els connecta amb el moment present i en molts d’ells ha permès despertar un amor i passió pel dibuix amagat des de la infància. N’hem parlat amb Blanca Benítez, l’impulsora dels urban sketchers i amb dos dels membres del grup sitgetà, Jaume Andreu i Trini Guiu, a tots els podeu contactar al web www.usksitges.org i apuntar-se a una quedada i provar l’art del dibuix en directe amb la voluntat d’ensenyar el món dibuix a dibuix.

Ecolteu la entrevista: https://continguts.radiomaricel.cat/continguts/2023/07/05/sketchers_05072023.mp3